60 Jaar En Kom Uit Doetinchem.

Hoi, ik ben Mirthe, 60 jaar en kom uit Doetinchem.
Door een vreselijk ongeluk ben ik mijn man verloren, dat is nu inmiddels alweer 6 jaar geleden. Vanaf de dood van mijn man heb ik altijd gezegd dat ik geen nieuwe man wil, maar sinds twee jaar ben ik daar toch anders over gaan denken haha. Ik mag ook weer gelukkig zijn, toch? Al ben ik dat natuurlijk wel door mijn kinderen, maar ik mis wel echt de liefde van een man, samen op de bank! Samen eten.. Samen leuke dingen doen.. Ik vind het belangrijk dat een man eerlijk is, betrouwbaar en natuurlijk heel erg lief! Denk jij dat jij de man bent die ik zoek? Ben jij de man die ook de liefde en gezelligheid mist? Dan lijkt het me heel erg leuk iets van jou te horen! Dan kunnen we kijken of wij samen ook daadwerkelijk een klik hebben, want dat is natuurlijk wel erg belangrijk! Ik hoop iemand te mogen vinden!
Liefs van Mirthe

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥