70 Jaar En Alsnog Op Zoek

70 Jaar En Alsnog Op Zoek

Hallo!

Ik ben Gonny en je raad het misschien niet, maar ik ben alweer 70 jaar. Ben een tijd geleden mijn lieve man verloren, aan hem heb ik moeten beloven weer gelukkig te worden. Hoe lastig het ook is, die stap heb ik nu wel gezet door hier al een bericht te plaatsen. Ik heb een dochter en een zoon, die staan hier ook achter, die hebben mij ook wel wat moeten helpen hoor! De liefde van een man ga je op een gegeven moment wel erg missen ook omdat de kinderen hun eigen gang gaan en mama niet overal meer bij nodig hebben haha, je zal het misschien wel kennen hoe dat allemaal gaat. Ben zelf een rustige vrouw, die het leuk vind om leuke dingen te doen. Maar dan wel het liefst samen met een leuke man! Hoop via deze weg mijn maatje, mijn partner weer te vinden. Liefs en groetjes van, Gonny!

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥