Ruim 4 jaar geleden is mijn man overleden en alhoewel ik mezelf had voorgenomen om alleen te blijven, besef ik mezelf meer en meer wat ik nu allemaal mis. Het is niet zo dat ik iemand zoek die iedere avond op de bank wil liggen en wacht tot zijn sloffen gebracht worden. Nee, ik wil graag een energievolle man vinden, die ook van plan is om nog alles uit het leven te halen wat er in zit. Ben jij die man? Neem dan snel contact met mij op.
liefs, Joke

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

ADD COMMENTS | Tags :

Hallo, mijn naam is Marisa en ik ben 63 jaar. Ik kom uit Haarlem. Sinds 2 jaar ben ik alleen, helaas heb ik mijn man moeten af staan. Toch gaat het alleen zijn je niet in de koude kleren zitten, ook heb ik mijn man moeten beloven, als ik er weer aan toe zou zijn, op zoek te gaan naar mijn 2e grote liefde. Haha, ja zo noemde hij het. Ik ben zelf niet heel erg moeilijk, als je maar open en eerlijk bent en dat je elkaar ook de vrijheid kan geven om af en toe iets los van elkaar te doen.

Denk jij dat wij samen een leuke band en klik kunnen krijgen? Dan lijkt het mij erg leuk dat je een berichtje achterlaat. En wie weet hoe het dan allemaal loopt, toch? Liefs, Marisa

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

ADD COMMENTS | Tags :

Hallo,
Ik ben een alleenstaande moeder.
Eigenlijk wil ik het liefste mijn zoon een vader kunnen geven.
Maar dat is jammer genoeg heel erg lastig.
Daarom ben ik eigenlijk opzoek naar een lieve, eerlijke en betrouwbare man.
Natuurlijk moet hij wel van kinderen houden.
Denk jij de perfecte vader te zijn?
Reageer dan snel!

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

ADD COMMENTS | Tags :

Maak Jij Het Helemaal Compleet?

Posted by admin under Erotische Contact, Gratis Contacten, Vrouw zoekt man on dinsdag mrt 28, 2023

Hallo lieve schatten uit de omgeving.
Ik ben Esmee, en ik ben 29 jaar.
Ik woon nu nog bij mijn ouders, krijg binnenkort de sleutel van mijn eigen huisje.
Daar heb ik natuurlijk erg veel zin in!
Ik heb hier een advertentie geplaatst omdat ik het wel tijd vind worden dat ik ook veel liefde mag krijgen van een lieve man, maar ik vindt het natuurlijk ook geweldig dat ik mijn liefde dan met iemand mag delen. Ik ben nu bezig met mijn toekomst, wil graag huisje boompje beestje! Maar daar moet je natuurlijk wel samen voor zijn.
Ik wil het op deze manier gaan proberen, omdat ik zelf wel wat eisen hebt.
Vind het belangrijk dat je er goed en verzorgd uit ziet.
En dat je wel nette kleding draagt en dat je zelf ook wel echt toe bent aan een toekomst. Wil niet meer dat ouwehoeren, en dat het dan weer snel over is!
Heb tot nu toe nog geen leukerd kunnen vinden, en ik ben niet zo iemand die er naar gaat lopen zoeken. Dus ik dacht ik ga het op deze manier proberen!
Wie weet…. wie weet worden wij gelukkig samen?

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Maak jij het helemaal compleet?

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

ADD COMMENTS | Tags :