Hoi allemaal, ik ben een onzekere meid van 34 jaar jong. Waarom ik onzeker ben is door het feit dat ik een been mis. Ongeveer 30 centimeter vanaf mijn middel. Dit doordat ik vroeger toen ik met mijn ouders op vakantie was in Portugal ik bekneld raakte bij een heftig ongeval. Nou iedereen leeft nog alleen ik was degene die het meeste eraan over hield. Ik ben hierdoor niet minder en dat besef ik ook allemaal wel. Alleen vind ik het best moeilijk om iemand te vinden waarbij ik het gevoel krijg dat diegene het voor 100% accepteert dat ik er 1 mis. Ik heb netjes een kunstbeen dus in het dagelijks leven zie je er niks van. Maar ooit in een relatie ga je verder en daar zie ik enorm tegenop. Maar ben jij wel die lieverd die mij echt accepteert zoals ik ben qua lijf en qua karakter? Dan stuur me zo snel mogelijk een lief berichtje

  • 1 / 4
  • 2 / 4
  • 3 / 4
  • 4 / 4

Accepteer je mijn missende been?

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply