Welkom op mijn profiel! Wat leuk dat je me gevonden hebt in deze pool van 100en mensen! Ik maak regelmatig uitstapjes naar vrienden in andere delen van het land. Zeeland blijft een van mijn favoriete provincies maar “Os Limburg” is ook absoluut geen straf om in te wonen.

Graag zou ik wat meer van de wereld willen zien en een paar mooie reizen staan dan ook op mijn verlanglijstje. Dit hoeft niet meteen naar Zuid-Afrika, ook van Europa heb ik nog heel veel niet gezien.

Ik ben verder een pittige tante met gevoel voor humor en in mijn vrije tijd schrijf ik graag en is Netflix een van mijn grootste vrienden.

Heb jij zin om te ontdekken of ik samen met jou een Netflix Marathon kan houden of met een VW bus Europa door kan crossen? Stuur mij dan een berichtje en wie weet!

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Ben ik te zien met zoveel

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply