Ben Jij Mijn Prins Op Het Witte Paard?

Ben Jij Mijn Prins Op Het Witte Paard?

Sinds kort ben ik cum laude afgestudeerd in het strafrecht en strafprocesrecht. Ik ben een ontzettende laatbloeier geweest, ik was een beetje aan het zoeken wat ik nou eigenlijk wilde. Tot ik deze opleiding tegenkwam en toen ben ik er voor gegaan, in die tijd had ik het onwijs druk met studeren dus eerlijk gezegd geen tijd voor een relatie. Voordat ik aan deze studie begon vond ik het allemaal wel prima, had ik geen zin in vastigheid en genoot ik van het leven.
Nu alles op de rit is en ik afgestudeerd ben wil ik verder in de toekomst kijken. Ik zou het heel erg fijn vinden een man te vinden voor huisje, boompje, beestje. Gezien mijn leeftijd(ik ben 36 jaar) begint de tijd toch een beetje te dringen. Mocht je al kinderen hebben heb ik daar zeker geen problemen mee, die zijn hartstikke welkom. Kort om ik ben hier eigenlijk op zoek naar mijn prins op het witte paard! Ben jij die prins?

Liefs Lisette

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Ben jij mijn prins op het

💥CONTACTEN💥