Datum volwassene

Hey, nu ben ik moe van pure seksdates, ik wil een volwassen date met een man die een heer is. Ik ben een vrouw die als een vrouw behandeld wil worden en ik heb gemerkt dat heren tegenwoordig zeldzaam zijn. Tegenwoordig draait alles alleen nog maar om neuken zonder finesse, stijl en passie. Zelfs als je geen stel bent of gevoelens voor elkaar hebt, kun je gepassioneerde seks hebben. is iets wat ik leuk vind en als je date en uit eten gaat, naar de bioscoop of iets anders. Dan is de hele middag/avond een lang voorspel. Zo zie ik het een beetje en zo wil ik het ook met een man.

Ik ben op dit moment niet op zoek naar een vaste relatie, maar als de man met een hoofdletter M voor me staat, kan ik er wel over nadenken. We moeten het leuk en gezellig hebben samen en we moeten een goede chemie hebben en kunnen praten en discussiëren en de problemen van de wereld oplossen. Zonder dat het betekent dat we een stel moeten worden, wijs ik er zorgvuldig op, zodat er geen misverstanden ontstaan.

Onze date voor volwassenen begint ermee dat we een paar dagen online praten en dan ontmoeten we elkaar onder het genot van een kopje koffie. Als alles goed voelt, spreken we een dag af waarop we onze gezellige date zullen hebben. We zien wel wat we bedenken op onze date, we praten erover als we samen een kop koffie drinken. Om te beginnen is een hotelkamer de regel, zodat we allebei op neutraal terrein zijn. Als alles goed voelt, zullen we elkaar weer ontmoeten, wat denk je hiervan, denk je dat het iets voor jou kan zijn? Hoop op serieuze antwoorden van volwassen mannen!

.