Gaan Wij Samen Iets Opbouwen?

Gaan Wij Samen Iets Opbouwen?

Hoi hoi,

Ik ben Marissa, 23 en opzoek naar een lieve man. Nou, aan deze informatie heb je wel echt iets he? haha. Ik zal meteen even iets meer over mezelf vertellen, wel zo makkelijk. Vanaf mijn 16de tot mijn 21ste heb ik een relatie gehad met mijn jeugdliefde. Dit is helaas stuk gelopen omdat we beiden hele andere dingen in het leven wilden. Niet gek natuurlijk als je zo jong bent niet waar? Ik heb 2 jaar lang lekker mijn ding gedaan en heb genoten van mijn vrije leven, maar vind het nu toch wel tijd mijn leven op te gaan bouwen. Daarom hoop ik via hier met een leuke man in contact te komen.

Dus zie je het zitten om deze vrolijke, spontane en gezellige meid beter te leren kennen? Laat het me dan maar weten en wie weet hebben we het snel gezellig samen. Klinkt helemaal goed toch?

Groetjes Marissa

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥