Getrouwde vrouw

Getrouwde vrouw

Hallo, ik ben een getrouwde vrouw en net als veel andere getrouwde vrouwen krijg ik thuis niet genoeg seks. Daarom ben ik nu op zoek naar een minnaar naast mijn huwelijk, een man van 30 tot 55 jaar oud! Het is triest dat ik ontrouw moet zijn, maar helaas is dat omdat ik thuis niet krijg wat ik nodig heb. Degenen onder jullie die een mening hebben over ontrouw, ik vind dat prima, maar dit is mijn keuze en mijn leven. Wat ik nodig heb is 2 tot 3 keer per maand afspreken of zo vaak als we allebei de tijd en ruimte hebben. is vrij normaal, maar zoals het nu is krijg ik om de maand seks. En dat is niet genoeg voor mij.

Condom is een vereiste, dat kun je begrijpen, ik heb ook seks met mijn man. En ik gok dat jij ook seks hebt met anderen als we niet samen zijn. Als je een getrouwde man bent, is dat een voordeel maar geen vereiste. Waar we moeten afspreken zien we wel, bij mij thuis werkt het niet om voor de hand liggende redenen. Maar we vinden vast wel een goede plek waar we elkaar kunnen ontmoeten, het komt wel goed, het zijn maar details. Het belangrijkste is dat we goede seks hebben als we afspreken, liefst met lang voorspel met veel likken en zuigen. Als je meer dan een uur seks kunt hebben, is dat een pluspunt. We moeten de tijd die we samen hebben benutten en ik hoop dat je een volhardende man bent.

We praten een beetje online, als alles goed voelt, gaan we verder met een videogesprek (niet naakt). Als het tot nu toe goed voelt, spreken we een dag, tijd en plaats af waarop we de chemie zullen bekijken. Wil je mij ontmoeten, een getrouwde vrouw? We houden contact!