Grote vrouw

Hallo alle mannen die zich aangetrokken voelen tot een grote vrouw, hier ben ik en ik ben op zoek naar een man. Maar zoals je je kunt voorstellen, is het niet makkelijk om mannen te vinden die op ons grote vrouwen vallen. Ik weet dat jullie bestaan en de makkelijkste manier is waarschijnlijk om jullie te zoeken in een seksadvertentie! Ik ben vrij groot, heb grote mooie borsten en een lekker kutje dat zacht is en goed om te neuken. Ik ben altijd al groot geweest en dat vind ik prima, alleen is het best moeilijk om mannen te vinden. Ik heb een leuk gezicht, wat in mijn voordeel is, we wisselen gezichtsfoto’s uit als we contact hebben gemaakt.

Ik ben op zoek naar zowel tijdelijke als meer permanente neukmaatjes. Laten we eens kijken of er iemand reageert en zo ja, wie je bent en wat je wilt. Ik sta open voor wat er gebeurt nadat we elkaar hebben ontmoet en of we chemie hebben. Ik kan me een vaste relatie voorstellen of gewoon een seksrelatie, we zien wel. Om eerlijk te zijn heb ik geen idee of ik voor je ga tot we elkaar hebben ontmoet.

Hoe je eruitziet maakt niet zoveel uit, je kunt dun, dik, normaal of wat dan ook zijn. Het belangrijkste is dat het klikt en dat we elkaar aantrekken, daar gaat het om. Ben je een man die alleen uitgaat met grote vrouwen of ga je ook uit met dunne vrouwen? Ik ga meestal uit met mannen die gedrongen zijn en echte mannen zijn, daar word ik het meest opgewonden van. Maar zoals ik al zei, het staat niet in steen geschreven, ik ben flexibel en ik doe alleen wat ik wil doen, niemand kan me ergens toe dwingen. De vraag is nu of je hier bent??