Het blondin

Het blondin

Hot hot blond 19 jaar oud, op zoek naar een oudere man boven de 40 die me wil neuken en blijven ! Ik ben een lief en onschuldig meisje, heb nog nooit een neukadvertentie geschreven. Maar hoe moet ik anders oudere mannen vinden? Ik kan geen vrienden van mijn vader en moeder oppikken, dat zou gênant zijn. Nu heb ik wel een paar keer seks gehad, geen goede neukpartijen precies. Maar dat is precies wat ik hoop te krijgen bij jou, die ouder bent, want jij weet waar je het over hebt.

Maar jij moet de eerste stap zetten, want ik zal heel verlegen zijn als we elkaar voor het eerst ontmoeten. Als we elkaar dan leren kennen, ben ik dartel en helemaal niet verlegen, maar dat duurt even, dus je moet geduld hebben. Als ik geil word, verdwijnt de verlegenheid als ik geniet van je gezelschap. Dus alleen in het begin ben ik verlegen, maar jij bent volwassen en kunt de leiding nemen. Het komt vast goed, maar ik vind het makkelijker om te schrijven, dan kan ik wat meer mezelf zijn.

Mijn wil al heel lang een oude mannenlul in haar, een aderige lul die gewend is om te neuken en weet wat een jonge vrouw wil. Zelfs ik weet niet hoe ik het wil, het is niet zo makkelijk als je nauwelijks seks hebt gehad. Tuurlijk, ik masturbeer veel omdat ik altijd geil ben, ik heb zelfs een dildo gekocht. Maar dat is niet hetzelfde als een echte pik. Ik verlang gewoon naar jou, jij oudere man die op me valt, een lekker blondje. Ik heb het geluk gehad dat ik van huis ben verhuisd, zodat we elkaar in mijn kleine hol kunnen ontmoeten. Ik heb maar een smal 90 bed maar ik denk dat het goed zal werken. Puzzzen!