Hoi ja wat moet ik nu over mezelf vertellen. Ik vind dit heel moeilijk want wat vind een man nu leuk aan mij? Ik heb geen idee. Ik dacht een leuke relatie te hebben maar toen ik thuis kwam omdat een cursus niet door ging trof ik mijn vriendin in haar ondergoed bij mijn man op schoot aan in de huiskamer. Bleken ze al een jaar een relatie te hebben. We wonen nog in hetzelfde huis en overdag doen we gewoon maar het is iedere avond knallende ruzie. Ik ben het zat en wil voor mezelf gaan kiezen. Nu ben ik benieuwd of er ook nog mannen zijn die trouw wel hoog in het vaandel hebben staan. Samen leuke dingen doen, genieten van elkaars aanwezigheid.
Voel jij je aangesproken dan hoor ik graag van je. En wie weet treffen we elkaar dan snel? Ik zal altijd antwoorden!
Liefs Ciska

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply