Ik Ben Sylvie, 55 Jaar Oud…

Ik Ben Sylvie, 55 Jaar Oud…

Met een klein rugzakje vol maar wel een boel aan verworven kennis en wijsheden en heel veel plezier in het leven, sta ik weer open voor een fijne relatie met een man die mij kan waarderen, met gekke dingen, soms chagrijnigheid en al! Ook dat hoort erbij toch? Enne, ik kan jouw buien wel aan hoor, je passie voor voetbal of een andere sport en ook als je tijd voor jezelf nodig hebt, vind ik dat allemaal prima. Het is allemaal heel normaal! Ik neem je zoals je bent, ga veel plezier met je maken en verras je zo af en toe met iets heel spontaans! Wat denk jij ervan?
Oh ja, ik ben Sylvie, 55 jaar oud en kom uit Zwanenburg. In het dagelijks leven heb ik een leuke fulltime baan en doe deze met veel plezier. Ik heb kinderen en ook kleinkinderen. Nu jouw beurt… Wie ben jij?
Liefs Sylvie

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥