Ik Heb Je Nodig Om Weer Een Vrouw Van Me Te Maken.

Ik Heb Je Nodig Om Weer Een Vrouw Van Me Te Maken.

@@@ Hallo, ik ben 38 jaar oud, ik ben op zoek naar een serieuze en verantwoordelijke man voor een serieuze relatie die tot een huwelijk kan leiden. Ik ben niet perfect, maar ik ben fatsoenlijk, zorgzaam en eerlijk. Ik geef de kans om elke serieuze man te verkennen die graag de mogelijkheden onderzoekt van een langdurige relatie die kan leiden tot een gezin. De man moet tussen de 40 en 65 jaar oud zijn. Je moet loyaal en open zijn, want alles wat ik hier uitleg komt ook uit mijn hart en ik wil een nieuwe start voor een nieuw leven. ik ben weduwe en heb nog geen kind. ik hoop je gewoon te ontmoeten met hetzelfde verlangen als ik hoop je te ontmoeten en weer een nieuw begin te hebben. het enige dat voor mij telt is het hart en niet het uiterlijk. omdat ik mijn hart ben en niet het uiterlijk dat er toe doet. mijn hart is puur en open. hoop van je te lezen als je in mij geïnteresseerd bent.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥