Ik Probeer Het Gewoon!

Hey allemaal! Of allemaal, ik heb natuurlijk geen idee wie dit allemaal leest haha. Ik zal me eerst even voorstellen.
Mijn naam is Ramona, ik ben een 51 jarige vrouw en ik woon in Dokkum. Hier woon ik al zolang ik me kan herinneren, en op dit moment woon ik samen met mijn jongste zoon en onze hond Bo. Ik heb nog een zoon, maar die woont op zichzelf
5 jaar geleden ben ik gescheiden van de vader van mijn kinderen, en inmiddels is er wel weer tijd en ruimte voor een nieuwe relatie. Ik ben absoluut niet wanhopig op zoek, ik hoop alleen die ene man tegen te komen. Je kunt het altijd proberen, toch?
Wat ik zoek in een man is niet heel lastig. Gewoon eentje met humor, een man die zorgzaam is, lief is, je kent het wel.. Ik zou mezelf trouwens omschrijven als spontaan, gedreven, liefdevol en zorgzaam.
Kom maar op, ik ben benieuwd!

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Ik probeer het gewoon

💥CONTACTEN💥