Hallo allemaal,
Ik ben de laatste jaren niet echt gelukkig geweest ik ben sinds begin december 2015 single. Daarvoor heb ik lange relatie gehad die vaak stroef,moeilijk en vermoeiend verliep. Na 4 jaar lang te hebben gevochten voor de relatie heb ik besloten er toen een punt achter te zetten. Nu ben ik klaar voor iets nieuws. Ik zoek hier een leuke man die avontuur is ingesteld en ook graag leuke dingen wil ondernemen. Ik ben niet het type vrouw dat alleen afgaat op uit het uiterlijk niemand is immers perfect. Als je er gewoon verzorgd uit ziet een goed gevoel voor humor hebt en ook graag gelukkig wil worden is dat al genoeg voor mij.
Het gaat mij ook het innerlijk en je karakter. Lijkt het jou leuk om samen eens wat leuks te gaan doen dan hoor ik dat graag van jou. Ik hoop dat ik hier snel iemand kan vinden zodat we 2016 misschien wel met ze twee gaan afsluiten.

Liefs Celiné

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply