Ik Zoek Een Leuke En Fijne Relatie!

Ik Zoek Een Leuke En Fijne Relatie!

Ik ben een Brenda, een verzorgde, humorvolle vrouw, ben spontaan, sociaal, zelfstandig en dapper; dus gewoon een aardige vrouw! Ik heb een positieve levensinstelling en geniet van de dingen die het leven biedt en die ik zelf onderneem. Ik heb een leuk sociaal leven en baan in de beveiliging. Ik houd van steden- en cultuurreizen, er gewoon op uit trekken, maar ook op zijn tijd is een zonvakantie aan mij besteed. Dit alleen doen en genieten ervan vind ik minder leuk en daarom zoek ik een man, die samen met mij o.a. deze activiteiten wil ondernemen in een liefde- en respectvolle relatie waarin humor, intimiteit, diepgang en passie voorop staan. Verder vind ik het belangrijk dat een partner betrouwbaar, integer en sociaal is en interesse heeft in wat er in de wereld gebeurt; een kameraad met wie ik op gelijke voet kan optrekken en waarmee ik kan lachen en vrijen! Iemand die mij in mijn waarde laat en accepteert zoals ik ben. Ben jij die rustige, goed verzorgde, humorvolle en niet rokende man, die zich herkent om met mij een nieuwe fase in het leven durft aan te gaan? Dan hoop ik snel iets van je te horen! Liefs, Brenda

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥