Indo vrouw zoekt een sexmaatje om alles mee te delen!

Posted by admin on zondag okt 23, 2022 Under Erotische Contact

Indo vrouw zoekt een sexmaatje om alles mee te delen!

Oei dit is best wel eng en spannend tegelijk om een advertentie te plaatsen, en zekert als het over mezelf gaat. Heel veel vriendinnen hebben mij gezegd, waarom ben je nog steeds alleen. Ik lach het maar een beetje weg, maar ondertussen kriebelt het wel van binnen om weer eens op date te gaan, alleen waar begin je? Ik ben geen kroegentijgerinetje, dus daar vind ik ze niet, en op straat ga ik ze echt niet aan spreken haha.

Dan maar eens op deze manier proberen om aan een leuke en sensuele man te komen. Ik ben niet op zoek naar een vaste relatie, misschien eerder vriendschap met een tikkeltje exotische en sensuele uitdagingen hier en daar, je snapt waar ik heen wil denk ik? Ik ben niet van steen, en jij denk ik ook niet, als je allemaal van die bloedmooie vrouwen hier ziet, die een man zoeken.

Of ik een beetje in de smaak val? Ik hoop het natuurlijk wel, wat maakt mij anders dan andere vrouwen?

Ik heb Indisch bloed in mij, en wij als Indische mensen zijn heel erg openhartig, knuffelig en vooral sensueel van aard. In ons cultuur word iedereen met open armen ontvangen, en lekker in de watten gelegd.

Ga nu niet helemaal in details treden… kom je vanzelf wel achter, moet ook wel spannend blijven :).

Interesse, stuur mij maar een leuke mail, je krijgt altijd reactie.

Hete zoen Anisa

💥CONTACTEN🎇

Leave a Reply