Mag Ik Jouw Aandacht?

Mag Ik Jouw Aandacht?

Hi, leuke man die nu even bij mijn profiel aan het spieken is.
Mijn naam is Lianne, een vrolijke, zelfstandige moeder van 61 jaartjes jong.
Ik heb het idee dat ik op dit moment echt op het beste moment van mijn leven ben beland, alles gaat eigenlijk voor de wind, alleen op liefdesgebied nog niet.
Nu kan ik natuurlijk wachten tot mijn ware bij mij aan de deur komt maar ik denk dat ik dan lang moet wachten dus vandaar dat ik nu het hef in eigen handen neem en wie weet! Hopelijk ben jij ook zo avontuurlijk ingesteld en ben jij er helemaal klaar voor om dit avontuur samen met mij aan te gaan.
Karaktereigenschappen: Lief, vrolijk, zelfstandig, verzorgd, goede moeder, avontuurlijk en spontaan.
Wil je de rest weten, dan moet je toch echt de volgende stap gaan zetten.

Liefs Lianne

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥