Ik verstop me vaak in mijn uiterlijk wat soms wat anders overkomt bij mensen in mijn omgeving, ja eerlijk gezegd word ik nogal eens nagekeken, maar achter dit masker zit een leuke spontane meid, die echt wel van het leven houd.
Nu ik 34 jaar ben wordt het wel eens tijd dat ik ook het geluk ga vinden, misschien dat ik dan ook mijn ware ik durf te laten zien.
Dit alles heeft een groot deel met mijn verleden te maken, maar daar vertel ik later wel over als ik die ene leuke man heb mogen leren kennen.
Als ik jou nieuwsgierig heb gemaakt wie er zich achter deze verschijning schuilt ( zonder de hoeveelheid make-up) en denk jij dat ik helemaal mezelf kan zijn bij jou, dan wil ik jou heel graag leren kennen, lieve groetjes Juliette

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Singles zoeken serieuze relatie

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Voor liefde,vriendschap of relatie

Website tipOp zoek naar een flirt?

Website tipWhatsapp dating

  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Mag ik mijn masker laten vallen

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply