Pluk De Dag!!

Pluk De Dag!!

Pluk de dag en geniet van de fijne momenten, hier ga ik voor. Ik ben een energieke, warme vrouw,en geïnteresseerd in de mensen om mij heen. Daarnaast zijn mijn vrienden belangrijk voor mij. Met hen praten over onderwerpen, die verdieping in je leven geven zijn voor mij kleine pareltjes. Ik kan heel actief zijn, vol energie, maar kan ook opgaan in de stilte om me heen. Humor en met elkaar lachen vind ik heerlijk. Ik houd van harmonie en natuurlijke eenvoud. Het leven is voor mij een grote reis, waarin ik mensen en situaties tegenkom, die mij iets te vertellen hebben en me er bewust van laten zijn, dat deze reis zeer de moeite waard is.

Wat zou ik het fijn vinden dat een zachtmoedige, integere en beschouwende man mij op deze reis vergezeld. Als je daarnaast ook nog ondernemend en levenslustig bent en een innerlijke harmonie uitstraalt en anderen de ruimte geeft om zichzelf te zijn, dan denk ik dat onze levensreis heel fijn zal zijn.

Liefs, Femke

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥