Rakad mogen fitta

Rakad mogen fitta

Wil je een geschoren rijp poesje likken en neuken? Rij je pik diep in me en neuk je me volgens alle regels van de kunst? Dan moet je zeker mijn neukadvertentie lezen! Ik, die zo vies praat, ben eigenlijk best een nette rijpe vrouw. Wat ik niet kan helpen is dat ik zo enorm geil ben en als single vrouw loopt dat soms uit de hand. Ik kan er niets aan doen dat de geilheid de overhand neemt, ik heb zo’n honger naar seks dat ik er geen woorden voor kan vinden. Daarom ben ik nu op zoek naar een geile man die me op gezette tijden kan ontmoeten. Dat heet tegenwoordig een neukmaatje zijn!

Jij bent net als ik, altijd geil en hebt dus een . We spreken af wanneer we er allebei zin in hebben en anders zijn we vrij, dus het gaat om vrijblijvende seksontmoetingen. We zullen samen neuken en een leuke tijd hebben, eventueel in een weekend als we een beetje uit elkaar wonen. Het is fijn om gewoon een heel weekend te relaxen in bed en alleen maar op te staan om eten te maken. Qua seks hou ik van de meeste dingen, maar mijn favoriete standje is van achteren. Zowel dat je me neukt maar ook dat je mijn rijpe kutje likt als ik op handen en voeten lig te swingen. Het liefst in een lekkere 69a zodat ik je tegelijkertijd kan pijpen.

Ik ben een vrouw van in de veertig en heb zoals gezegd een geschoren rijpe kut, jij moet ook volledig geschoren zijn. Mijn kutje is niet geschoren, ik ben begonnen met harsen, het is zo veel beter, het is zo glad en mooi. Ben je net als ik, en wil je zo snel mogelijk afspreken? Schrijf dan een lijntje naar me, vertel me een beetje over jezelf en we zullen zien of we elkaar binnenkort in het echt ontmoeten. Knuffels!