Ja al 13 jaar geen date gehad. Iets langer zelfs maar precies weet ik het ook eigenlijk niet. Maar toen ik niet gepland zwanger raakte is de vader gevlucht en heb ik alle zorg op me genomen. Alle kosten, gewoon alleenstaand. Was nog vrij jong. Nu is ze een puber en trekt vooral haar eigen weg in. Dus mama is niet altijd meer nodig. Dus nu vind ik het tijd dat ik nu eens aan mezelf ga denken. Dus een zoektocht naar die leuke man, voor een relatie. Ben niet zo van date na date na date. Wil wel iemand voor vast. Mits het klikt dan. Ik ben inmiddels 39 jaar. Woon in Flevoland en werk in een winkel. Verder houden we van winkelen, onze huisdieren en leuke dingen doen. Ik mis enkel nog iemand, wil jij voor mij dat gat opvullen? Heel veel liefs van een lieve vrouw

Leonie

  • 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5

Samen de strijd aan gaan met

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply