Samen Rondreizen Met Mijn Rots In De Branding

Samen Rondreizen Met Mijn Rots In De Branding

Lange avonden die ik alleen op de bank doorbreng. Die beginnen mij behoorlijk te vervelen. Ongeveer 5 jaar geleden besloot mijn ex man dat hij het leven niet meer zag zitten en heeft er toen zelf een einde aan gemaakt. Jaren heb ik mijzelf afgevraagd waarom. Ik heb nooit een reden geweten en ook niet weten te achterhalen. Na een lange strijd heb ik het opgegeven. Hij is er niet meer en zal ook niet meer terug komen. Natuurlijk zijn er soms nog pijnlijke momenten maar die worden steeds minder. Ik merk bij mijzelf de behoefte om mijn liefde weer te delen. Een man aan mijn zijde te hebben. Een man waarmee ik avonden kan lachen, gieren, genieten en brullen. De man die mijn rots in de branding is. Waarmee ik lief en leed mag delen. Een avond uit kan gaan, lekker dineren, een goed glas wijn drinken en een mooie strandwandeling kan maken. Van beroep ben ik Accountmanager. Ik heb de ambitie om over niet al te lange tijd, ook een opleiding tot masseuse te starten. Wordt jij mijn oefen persoon voor die massages? Heb je ook die mooie dromen zoals naar de spa, rondreizen in Afrika of een andere activiteit en vind je dat in je eentje ook maar saai om te ondernemen? Misschien kunnen wij dan samen een planning gaan maken en wie weet kunnen we onze droom dan samen waar gaan maken.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥