Seks in de buitenlucht

Hallo, ik ben een vrouw op zoek naar een man die seks in de buitenlucht wil hebben! Het is heerlijk om seks in de buitenlucht te hebben, dat gevoel is moeilijk in woorden te beschrijven, je moet het ervaren. Ik ga vaak naar het bos en zoek een open plek op waar ik naakt ga liggen zonnen, het is fijn maar een beetje saai alleen. Dus nu wil ik dat een man me volgt naar het bos (niet naar ). Wat er dan gebeurt, valt nog te bezien. Maar het zal moeilijk worden om mijn vingers in bedwang te houden als we allebei naakt zijn en de zon onze geile lichamen verwarmt. Als we beseffen dat we elkaar leuk vinden. Dus meer dan vriendschap en seksuele gevoelens, dat is een pluspunt. Maar niets waar ik actief naar op zoek ben, het zal zijn wat het zal zijn.

Ik hou van naakt zijn, het is natuurlijk voor mij en ik ben niet verlegen. Ik begrijp het als je in het begin een beetje verlegen bent. Dat ben je als je het niet gewend bent en zeker als je met een onbekende bent. Maar het is normaal en je zult het waarschijnlijk ook leuk vinden om naakt te zijn, omdat het gewoon zo lekker is. Als we neuken is dat fijn, maar we plannen niets. We gaan het bos in zonder andere plannen dan te zonnebaden en te genieten van het mooie weer.

Het is belangrijk dat we naakt zonnebaden op een plek waar geen andere mensen zijn. Misschien moeten we buiten vrijen en dan moet het privé zijn, zonder toeschouwers. Ik ken mijn bos vrij goed en weet waar er meestal mensen rondlopen. Ben jij een leuke man die wil en durft af te spreken om met een picknickmand en een groot deken het bos in te gaan?

.