Seksuele relatie

Hallo, ik ben iemand die op zoek is naar een seksuele relatie met een leuke man, liefst jonger. Ik zie er leuk uit, heb volle fijne borsten, zeker een beetje hangend zijn ze wel maar ze zijn wel mooi. Tenminste dat denk ik, wat denk jij? Mijn rijpe kutje is strak en goed (zeggen ze) en ik flits er niet mee in het openbaar. Maar als je lief bent, kan ik je misschien een foto sturen waarop ik mijn kutje niet verberg. Hoewel ik niet graag naaktfoto’s van mezelf verspreid, is het toch een beetje spannend om een naaktfoto online te zetten. Vroeger deed je dat nooit, maar nu internet, seksdating enzovoort zo populair zijn, plaatst iedereen naaktfoto’s.

Een seksuele relatie betekent voor mij dat er geen eisen worden gesteld en dat je gewoon seks met elkaar hebt. Maar het betekent ook dat je niet neukt en seks hebt met anderen. De belangrijkste reden hiervoor is om seksueel overdraagbare aandoeningen en dergelijke te voorkomen. Als je met creti en pleti neukt, moet je condooms gebruiken en dat is goed. Maar een condoom neemt een deel van het gevoel weg, want huid op huid is onverslaanbaar en dat verpest een condoom. Een voorwaarde is dus dat we alleen met elkaar neuken en met niemand anders.

Hoe vaak we afspreken en waar we afspreken, bij jou of bij mij, dat bespreken we als we contact met elkaar hebben gemaakt. Er zijn details die we zeker kunnen oplossen. Iets waar ik van hou is buiten zijn in de natuur, dat gevoel van vrijheid is moeilijk te overtreffen. Ik ga meestal naar het bos, ik weet waar niet veel mensen zijn, heb je zin om mee te gaan?