Soms Is Het Weleens Nodig

Hallo, zal ik mezelf eerst maar even voorstellen? Ik ben Edith, en ik ben 41 jaar oud. Wat gek om dit zo over mezelf te schrijven. Maar goed een leuke man leren kennen, dat kan eigenlijk nog veel leuker zijn. Dus ik ga het gewoon proberen!
Ik heb een lieve zoon van 21 jaar, genaamd Bart. Hij woont nog bij mij, zijn huisje wordt gebouwd. Hij is timmerman van beroep. Eigen bedrijf! Zo ontzettend trots ben ik als moeder. Maar nu even over mezelf, ik vind het heerlijk om altijd gezelligheid om mezelf heen te hebben. En te genieten van mooie dingen, maar ook iemand waar ik mijn hard bij kan luchten. Soms is dat ook weleens nodig. Zou jij het leuk vinden om kennis te maken? En te kijken waar het schip strandt? Ik ben erg benieuwd hoor. Jij ook? X van Edith.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥