Hey allemaal,

Laat ik me eerst een beetje voorstellen. Ik ben Cynthia een vrouw van bijna 60 jaar en ja ik zoek een lat-relatie om mee te starten. Ik snap dat we op deze leeftijd niet meteen vol in een relatie zouden springen. Maar dan is latten misschien wel een fijn begin. Als ik met pensioen ben en we hebben beiden de vrijheid zou ik me heel graag willen storten op een echte relatie en wie weet zelfs trouwen. Maar daar wil ik het nog niet over hebben natuurlijk. In mijn beroep. Gynaecoloog zie ik veel, alleen niet echt iets om een lat-relatie mee te beginnen natuurlijk. En voor stappen ben ik veel te oud haha. Daarom zoek ik het via deze weg. Ik hoop dat ik nog een beetje in de smaak mag vallen. Dus hoop dan ook op een leuk berichtje van een leuke man.

Wie weet tot zo
Liefs Cynthia

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Val ik in de smaak voor

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply