Van alleen naar samen!

Van alleen naar samen!

Na het overlijden van mijn ouders heb ik mij eigenlijk gestort op werken en ervoor te zorgen dat alles wat zij hebben opgebouwd draaiende blijft.. Nu ben ik het alleen zijn echt meer dan zat en begin ik mij te realiseren dat ook ik moet leven met de dag.

Ben jij het alleen zijn ook zo zat? Het is toch veel gezelliger om dingen samen te doen, gewoon na het werk lekker op de bank te ploffen en netflix and chill. Leuke dingen ondernemen, er samen tussen uit.. Een weekendje weg of het gewoon gezellig hebben met elkaar..

Ik ben hier dus op zoek naar een leuke man, iemand bij wie ik graag thuis kom na het werk. Iemand om de hele dag mee te kunnen kletsen, te kunnen lief hebben en voor te kunnen zorgen. Ben jij het alleen zijn ook meer dan zat? Stuur mij dan snel een berichtje.

Veel liefs van Melanie

💥CONTACTEN🎇