Zie Je Het Nou Met Mij Zitten? Dan Weet Je Me Te Vinden…..

Ik ben Mieke, 42 jaar oud en ik woon samen met mijn 3 kinderen in Bovenkarspel, Noord-Holland. Eigenlijk vind ik het hartstikke spannend om deze advertentie te schrijven, want het is toch best een hele stap, jezelf zo op internet zetten. Maar goed, als het iets oplevert is het dat zeker waard! Ik ben nu zo’n 4 jaar alleen. Mijn ex kreeg vlak na onze breuk een baan aangeboden in Australië dus de kinderen zien hem ook bijna nooit meer. Nou ja, het gaat hier om mijzelf. Ik werk als decaan op een middelbare school, wat ik echt geweldig vindt! Daarnaast ben ik gek op koken, scrapbooken en wandelen met onze hond Lina. Stiekem mis ik het toch wel om ’s avonds op de bank tegen een man aan te kruipen, samen te eten, de dag bespreken, dat soort dingen.. Dus daarom mijn oproepje! Zie je het nou met mij zitten? Dan weet je me te vinden 😉

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥