Alweer 3 jaar ben ik alleen. Mijn ex kwam op een dag thuis. Hij vertelde mij dat hij gevoelens had voor een man. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Al 10 jaren waren wij samen. Ik dacht dat wij gelukkig waren maar schijnbaar kon hij goed acteren. Ik ben het alleen zijn nu wel zat. Ik ben toe aan een nieuwe start. Een lieve liefde met een nieuwe man in mijn leven. Een tijd geleden heb ik ook een advertentie geplaatst. Toen kreeg ik slechts reacties van mannen die voor een nachtje met mij het bed wilde delen. Dit is niet waar ik naar opzoek ben. Ik zoek een man om oud mee te worden. Een man die, net als ik, de tijden van stappen en feesten wel gehad heeft en toe is aan zichzelf te settelen. Ben jij die leuke man? Ik wacht in spanning af. Misschien tot heel snel en zo niet, dan hoop ik dat jij vindt wat jij zoekt.Elisa

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply