Ben Daardoor Wel Enigszins Aan Huis Gebonden

Ben Daardoor Wel Enigszins Aan Huis Gebonden

Ik ben Marie en heb gezegd dat ik nooit op een online contact site te vinden zou zijn, en ’toch’ heb ik een oproep geplaatst dus als jij die leuke persoonlijkheid denkt te hebben die ik zoek; sterk karakter, vol levensenergie, ruimdenkend, spontaan en een goede dosis humor lees dan verder.. Ik ben 32 jaar geleden geboren en getogen in de Randstad, en nu neergestreken op een fantastisch plekje in Drenthe met wat dieren bij huis. Ben daardoor wel enigszins aan huis gebonden Zelf hou ik erg van naar de sauna gaan, (korte) vakanties en ben ook blij met mijn werk in het ziekenhuis. Kan heerlijk genieten van de warmte van de zon, en ook de liefdevolle knuffels van een man. Spreekt dit jouw aan, stuur me dan een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk terug! Lieve groetjes, Marie

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥