Ben Jij Begripvol En Lief?

Ben Jij Begripvol En Lief?

Ik zal me eens voorstellen. Mijn naam is Tamara, ik ben 68 jaar jong en ben heerlijk met pensioen. Ik vind het heerlijk om met mijn uiterlijk bezig te zijn, daardoor voel ik me ook nog helemaal geen 68 als ik in de spiegel kijk hihi. Na een tijdje alleen te zijn heb ik nu wel weer zin in een leuke man in mijn leven. Trouwens, ik heb wel een man in mijn leven. Dat is mijn zoon en die woont door omstandigheden weer bij mij thuis. Maar dat is toch een ander soort man als waar ik naar opzoek ben natuurlijk haha. Ik ben geen moeilijke vrouw, je kan met mij alle kanten op. Zolang je maar eerlijk, heel erg lief en begripvol bent dan is het allemaal goed. Dat is geen lastig eisenpakket toch? Als je denk van goh dat is een leuke vrouw, laat het me dan even weten.

Groetjes Tamara

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥