Ben Jij Die Ene?

Heyyy, het is zover hoor, ik ga het toch gewoon eens proberen op deze manier, want het lijkt allemaal maar niet te werken, wat ik ook probeer.. En ik wil toch eigenlijk ook niet de rest van mijn leven alleen gaan doorbrengen..
Ik ben Amy, een spontane meid van 41 jaar die eigenlijk haar hele leven zo goed als alleen heeft doorgebracht. Ik heb natuurlijk wel familie, maar daarmee kruip je niet lekker ’s avonds op de bank om een filmpje te gaan kijken, lekker knus. En dat is eigenlijk precies wat ik wel mis in mijn leven. Een man om lief en leed mee te doen, misschien nog wel meer ook, iets waar ik tot nu toe alleen nog maar van kan dromen. Ben jij die man die hetzelfde zoekt? Die ene die nog aan het wachten is op de ware? Misschien ben jij dan wel die ene voor mij.. Stuur je me een berichtje? Laten we eens kijken of we erachter kunnen komen samen!

Liefs,
Amy

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥