Ben Jij Die Man?

Ben Jij Die Man?

Het is erg lastig om hier wat over mezelf neer te zetten, als ik eenmaal begin raak ik niet meer uitgetypt denk ik dan. Ik zal even kort over mezelf vertellen, ik ben Alexia, en ik ben 31 jaar oud. Ik kom zelf uit Coevorden en ik woon sinds een paar maanden op mijzelf! Heb een super leuk huisje, en geniet echt van de momenten als ik er ben. Maar sinds kort, vind ik het wel erg lastig om thuis te komen in een leeg huis. Koken voor mezelf, noem maar op. Ik heb er eigenlijk nooit echt naar om gekeken om een lieve man te hebben in mijn leven. Maar nu ik er anders over na gaan denken, is het juist erg mooi als je samen het geluk kan delen. Ben dus eigenlijk opzoek naar een lieve man, die ook echt wilt genieten van het leven. Samen dingen beleven, samen huilen, en vooral samen heel erg veel lachen. Ben jij die man die ik zoek?

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥