Ben Jij Een Leuke Man?

Ben Jij Een Leuke Man?

Hoi alle leuke mannen. Ik heb geen idee of je echt leuk bent, maar dat hoop ik natuurlijk wel. Daar kom ik maar op 1 manier achter, en dat is heel hard hopen dat je gewoon het lef hebt om me een berichtje te sturen. Ik bijt heust niet hoor 😉
Ik zal me even voorstellen, dat is wel zo netjes. Ik ben Cecile, ik woon in Grootegast (Groningen) en ik ben 52 jaar oud. Ik heb 2 leuke kinderen en een hond. Ik ben verpleegkundige op de spoedeisende hulp, wat ik al een behoorlijke poos doe met veel plezier. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, vind ik het leuk om de Formule één te kijken en geniet ik ervan om te wandelen met onze hond.
Nu zul je denken, goh, jij hebt toch een hartstikke leuk leven? En ik zal dat ook echt niet ontkrachten, maar ik mis natuurlijk wel iemand in mijn leven. Ik ben sinds 2 jaar gescheiden, inmiddels heb ik me open gesteld voor iets nieuws. Een nieuwe man in mijn leven, maar dat kun je zelf wel invullen natuurlijk!
Nou, genoeg over mij, ik ben benieuwd naar jou!

  • Ben jij een leuke man? (2)

Ben jij een leuke man?

💥CONTACTEN💥