Ben Jij Gezellig, Heb Je Pretoogjes, En Kun Je Goed Kletsen?

Ben Jij Gezellig, Heb Je Pretoogjes, En Kun Je Goed Kletsen?

Heerlijk genietend van mijn eigen huisje, tuintje, een heel leuke baan, mijn hobby’s, mijn vrienden en mijn vrijheid, probeer ik weer eens de tijd te nemen om op onderzoek uit te gaan. Ik ben een vrolijke, zelfstandige meid die zichzelf de laatste jaren goed heeft leren kennen. Na drie jaar in het buitenland te hebben gewoond, heb ik veel tijd nodig gehad om in Nederland mijn plekkie te vinden. Maar sinds een jaartje heb ik eindelijk de rust gevonden, zodat er veel meer plaats is in het koppie om van de mooie en kleine dingen van het leven te genieten. Ik ben graag thuis, maar houd ook erg van spontane acties. Dagje strand, wandelen, weekendje weg, fietsen, of andere leuke dingen doen. Ik heb geen agenda, ik weet nu niet waar ik over 6 weken zin in heb… Zie ik dan wel weer.

  • Ben jij gezellig, heb je pretoogjes, (2)

Ben jij gezellig, heb je pretoogjes,

💥CONTACTEN💥