Ben Jij Iemand Die Hier Wel Wat Mee Denkt Te Kunnen?

Ik ga mezelf niet de hemel in prijzen hoor, dat mag jij doen als je me eenmaal wat beter hebt leren kennen en je dat wilt, oke?! Ik zal je wel wat over mezelf vertellen. Dat viel me trouwens wel gelijk al op hier, dat heel veel dat niet doen en zeg nou zelf, je wilt toch wel weten aan wie je een berichtje gaat sturen toch? Ik ben dus Merel, ben gek op paardrijden en op stappen, en eigenlijk ook wel in die volgorde. Heb geen hekel aan mijn werk maar sta op de maandagmorgen ook niet te trappelen zeg maar. Verder ben ik echt verzot op sushi, daar mag je me ’s nachts voor wakker maken, en heb ik een hekel aan mensen in het openbaar vervoer die geen deo schijnen te hebben en ook geen goed humeur 😉 Nou, dat ben ik dus zo’n beetje.​ Ben jij iemand die hier wel wat mee denkt te kunnen? Laat het dan weten.
Liefs Merel!

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥