Ben Jij Op Zoek Naar Lieve, Hardwerkende Vrouw Die Veel Liefde Te Geven Heeft?

Ben Jij Op Zoek Naar Lieve, Hardwerkende Vrouw Die Veel Liefde Te Geven Heeft?

Dag lieve, leuke mannen! Ik heb er uiteindelijk maar eentje nodig hoor, laat dat duidelijk zijn hihi. Ik ben Kelly, 49 jaar en ik kom uit Driel. Ik ben een vrolijke dame die positief in het leven staat. Mijn dochters zijn inmiddels allemaal het huis uitgevlogen en hun eigen leventjes begonnen. Maar ik voel me ineens wel heel erg alleen, het is ineens zo’n zwart gat. Alleen thuis komen, en dan toch vanuit het niets beginnen te praten, puur uit gewoonte, maar geen reacties terug. Toch wel een beetje vreemd. Zal wel wennen zijn, neem ik aan?! Ben jij ook op zoek naar lieve, hardwerkende vrouw die veel liefde te geven heeft? Stuur je me dan snel een berichtje? xx

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥