BH seks

BH seks

Het is echt moeilijk om goede seks te vinden, ik ben een geile rijpe vrouw in de bloei van mijn leven. Ik ben niet echt kieskeurig, maar ik wil daten met een serieuze geile man. Dat is precies wat moeilijk te vinden is, een serieuze man. Het lijkt vooral veel gepraat en weinig actie en ik word er gek van. Dat het zo moeilijk moet zijn om serieus te zijn!!! Maar ik doe een nieuwe poging, ik ben een koppige volwassen vrouw, dus ik geef niet meteen op!

Ik zoek een geile man die volwassen is, niet te jong en niet te oud. Ik ben 47 jaar en ben een , of dik, ik weet het niet, maar ik zie er uit met een paar/veel kilo te veel. Misschien krijg ik daarom geen serieuze antwoorden, omdat ik wat groter ben dan normaal. Mogelijk, maar het zij zo, ik ben wie ik ben en verander mezelf niet om bij iemand anders te passen. Ik ben blij met mezelf, ook al zou ik graag een paar kilo kwijt willen, maar zo is het nu eenmaal. Je mag me nemen zoals ik ben, anders maakt het niet uit.

Je mag ook een groter model zijn, maar niet dik, want daar houd ik niet van. Wat ik wel leuk vind, is als een man mannelijk is en niet gek doet en vrouwelijk is. We zouden goede seks moeten hebben, we zouden niet moeten trouwen, we zouden casual seksdates moeten hebben en afspreken als de stemming er is. Hoe moeilijk kan het zijn om die man te vinden? Ik vestig mijn hoop hier en nu en hoop op het beste. Ben je hier en ben je serieus en wil je me snel ontmoeten?