Hoi hoi

Ik ben een echte dierenvriend. Ik werk ermee en heb 2 huisdieren thuis. Maar dat is niet wat ik zoek. Zo noem ik me maar even wel. Ik ben een meid van alweer bijna 30 jaar en nog steeds niets voor mezelf tegen gekomen. Hopelijk zit je met hetzelfde probleem en zouden we er samen wat leuks van kunnen maken. Heb niet echt een wensenlijst. Zolang je maar jezelf bent en blijft. Zachtaardig karakter en een persoon die er ook wel eens op uit wil trekken. Zoals bossen, stedentrip of wat dan ook. Graag zoek ik wel iets voor vast dus ben ik hier serieus op zoek. Niet voor andere gekke dingen. Op die reacties wordt niet gereageerd.

Groetjes en veel liefs een lieve dierenvriend uit Eindhoven

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Voor liefde,vriendschap of relatie

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Singles zoeken serieuze relatie

Website tipWhatsapp dating

Website tipOp zoek naar een flirt?

  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Bijna 30 en nog steeds niks

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply