Boekenvrouw

Boekenvrouw

Hoi, ik ben een secretaressevrouw die een extra man nodig heeft als mijn geheime minnaar. Je bent een geile man die begrijpt dat jij en ik alleen afspreken voor seks en niets anders. Dhttps:/mognakvinnor24.eu/ mijn partner en ik wonen momenteel ver uit elkaar dus helaas zien we elkaar niet zo vaak. Maar ik moet vaak seks hebben en dit lukt niet, dus ik ga vreemd. Ik ben in mijn beste jaren, zie er helemaal oké uit, maar kies ervoor om hier in deze seksadvertentie een discrete foto te plaatsen. Dit omdat ik zo anoniem mogelijk wil zijn, het zou bijna een ramp zijn als de man deze sexadvertentie zou zien.

Zoals je begrijpt gaat het om 100% discrete sexontmoetingen die we gaan hebben. We kunnen bij mij thuis afspreken, maar het zou het beste zijn als we bij jou thuis afspreken. Het voelt niet goed om ontrouw te zijn en het voelt niet goed om bij mij thuis af te spreken. Maar zolang we voorkomen dat we in bed neuken, vind ik het prima. Het kan een voordeel zijn als jij ook druk bent, dan begrijpen we elkaar allebei. Ik hou van seks in alle vormen, maar ik geef de voorkeur aan meer traditionele seks, ik denk dat ik ouderwets ben. Maar de nieuwe dingen die mensen doen in de slaapkamer hebben mij nog niet echt aangesproken, ik denk dat ik te oud ben. Tegenwoordig neukt iedereen iedereen volgens de regels van de kunst, dat voelt eigenlijk een beetje raar en is niet mijn ding.

Heb jij zin om een ongewone vrouw te ontmoeten en te genieten van de goede dingen in het leven? Neem dan contact op zodat we kunnen gaan praten en eventueel een sexdate kunnen regelen!

.