BWC gezocht!

BWC gezocht!

Wat ik zoek is simpel!
Ik wil graag een man met een grote en lekkere dikke paal ontmoeten om nu en dan stevig te neuken zonder verdere verbintenis.
Ik weet van mezelf dat ik enkel op blanke mannen val, daarvoor heb ik reeds voldoende ervaring opgedaan en wens dan ook enkel blanke mannen te leren kennen. Je moet verder tussen de 18 en 55 zijn, aantrekkelijk, een flinke paal hebben, en houden van orale seks waarbij ook de vingers en misschien zelfs hele vuist worden gebruikt. Natuurlijk moet er ook een goeie klik zijn langs beide kanten. Als je een goed uithoudingsvermogen hebt is dat alleen maar super!
Ben je serieus en oprecht? Dan vermoed ik dat je er geen probleem mee hebt om jezelf eerst te verifiëren voor we echt gaan afspreken, bijvoorbeeld via een facetime of dergelijke.
Over mezelf kan ik nu reeds vertellen dat ik een single, donkere mama ben, met een normaal postuur en 1m75 lang, mijn cupmaat mag je zelf komen ontdekken en mijn stevige billen krijg je er gratis bij. Ik ben zelf best kinky en openminded ingesteld, maar dat ontdek je zelf nog wel.
Wat ik absoluut niet wil is een dominante man, maar wel eentje die de leiding wil en durft te nemen in bed. Samen spelen en samen genieten is the key!
Stuur me een berichtje als je mijn oproepje serieus neemt, zo niet laat maar!

Floriana

💥CONTACTEN🎇