De Klik Op Alle Vlakken

Ik ben Marian en ik ben 68 jaar.
Na een huwelijk van 40 jaar ben ik nu alweer enige tijd weduwe. Maar alleen is ook maar alleen, en eerlijk, ik ben nu wel weer toe aan een nieuwe relatie met een leuke man. Ik ben een levenslustige vrouw en ik hou van gezelligheid. Een lekker hapje eten, het bezoeken van theater of bioscoopje. Ik ben gek op vakanties maar dan wel zonvakanties.
In een man zoek ik een maatje, een gesprekspartner, een levensgezel waarmee ik natuurlijk ook een seksuele klik moet hebben.
Verder heb ik geen leeftijdsgrens….zolang jij maar een goedverzorgde man bent die hygiënisch is. Seksualiteit vind ik belangrijk binnen een relatie en hoewel dit geen seksadvertentie is vind ik dit wel belangrijk te vermelden in mijn advertentie.

Ik hoop dat jij iets van je laat horen!

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥