De Liefde Weer Gaan Vinden

De Liefde Weer Gaan Vinden

Hallo,
Even een verhaaltje vanuit mijn kant. Ik ben Hellen om precies te zijn drie jaar geleden weduwe geworden. Ik was gelukkig getrouwd maar het mocht niet zo zijn om samen oud te worden. Mijn man is drie geleden verongelukt en heeft het niet overleefd. Ik heb wel in een diep dal gezeten omdat ik niet meer zo goed wist wat ik nu moest doen. We hadden samen geen kinderen. Ik heb in de periode vlak na het gebeuren steun van een vriendin gehad en heb ook een therapie gehad waar ik veel aan heb gehad. Ik heb het idee en gevoel dat er nog wel iets is voor mij in het leven. Een leuke man die mij kan geven wat ik mis en ik kan geven wat hij mist. Ik wil dan ook via deze weg gaan proberen en wie weet kan ik hier een leuke man leren kennen. Je mag me een berichtje sturen als je vragen of interesse hebt. De advertentie laat ik staan zolang ik nog niemand gevonden heb.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥