Denk Jij Dat Jij De Man Bent Die Bij Mij Past?

Hallo, mijn naam is Cindy.
Wat leuk dat je mijn advertentie aan het lezen bent. Nu ben je vast wel benieuwd naar wat ik zoek? Een lieve man die betrouwbaar is en samen echt een toekomst op wil bouwen. Want ik wil niet weer teleurgesteld worden, heb genoeg mee gemaakt met mijn ex en dat laat ik liever achterwege. Hele tijd van mijn mooie leven gemist, wat ook anders had gekund. Maar die tijd is geweest, en ik begin weer opnieuw!
Nu ik eindelijk rust heb, en mezelf weer heb gevonden lijkt het me leuk om iemand te mogen leren kennen. Ben je iets jonger of iets ouder? Dan hoef je zeker niet te twijfelen, want leeftijd maakt niet uit toch? Als het innerlijk maar goed is! En vooral als je heel erg lief bent. Ik hou ook van romantische avondjes, lekker samen op de bank met kaarsjes. En elkaar is zo af en toe te verrassen, dat hoort er nou eenmaal bij denk ik dan! Heb dat nooit mogen mee maken, dus wil nu alles dubbel en dwars lekker in gaan halen! Denk jij dat jij de man bent die bij mij past? Dan gewoon lekker reageren, en wie weet vind ik jou een lieverd! Hoop snel iemand te mogen leren, dat we nog veel samen mee mogen maken! Liefs van Cindy.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥