Dierenvriendin Zoekt Dierenvriend

Misschien is de advertentie titel niet heel erg aantrekkelijk maar, ik ben dol op dieren. Ik heb 2 papegaaien waarmee ik dagelijks naar buiten ga. Wanneer ik mijn honden uitlaat, gaan de vogels ook met mij mee. Ik vind het belangrijk dat mijn partner ook van dieren houdt. Daarom mijn advertentie titel. Toen ik 14 was ontmoette ik mijn ex vriend. Tot een jaar geleden zijn wij samen geweest. De stap van stoppen met elkaar was heel erg moeilijk maar, uiteindelijk wel een goede beslissing. Na een jaar alleen te zijn geweest merk ik dat ik een liefdevolle arm om mij heen mis. Daarom mijn advertentie. Ik zoek een relatie, geen eenmalig avontuurtje. Zoek jij hetzelfde als ik? Zo ja, dan hoop ik snel een berichtje van jou te lezen.Lieve groetjes van mij.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥