Drukke alleenstaande vrouw

Drukke alleenstaande vrouw

Hoi, ik ben een drukke alleenstaande vrouw die dingen wil doen die een beetje vreemd zijn. Maar ook dingen die normaal zijn, wat normaal ook is. Niemand kan dit van mij denken, want ik ben zo netjes en doe nooit iets wat buiten de hokjes valt. Maar nu ga ik het doen, want nu ga ik het leven ten volle leven, zoals iedereen dat heeft dat nu gerealiseerd moet worden. Het leven wordt te saai als je altijd zo netjes moet zijn, tot die conclusie ben ik gekomen.

Nu ben ik dus op zoek naar een man die een beetje gek is, net als ik, maar dan wel gek op een goede manier. Hoe kun je dat zijn? Hoe dan ook, ik ben in de veertig, heb een goed leven geleid en wil mannen van mijn eigen leeftijd ontmoeten. Wat ik fantaseer wil ik hier en nu niet openlijk ventileren, dat zullen we privé moeten doen. Maar ik kan wel zeggen dat het waarschijnlijk niet zo raar is, maar voor mij is het raar. Dan wil ik natuurlijk ook normale seks, ik mis seks nu ik een single vrouw ben. Het valt niet mee om daar een goede man voor te vinden, dus ik hoop dat je er bent.

Ik denk dat we regelmatig afspreken en samen onze seksualiteit verkennen. Je hebt waarschijnlijk ook seksuele fantasieën die je wilt verwezenlijken. Het zou leuk zijn als we ook als vrienden met elkaar om kunnen gaan, zodat we neukmaatjes worden. Seks en vriendschap, het is perfect, geen eisen, geen verplichtingen, maar we spreken af wanneer we willen. Of dat nu meerdere keren per week is of af en toe, we zien wel. Dus, wil je daten met een ondeugende single vrouw en zien wat het je kan geven? Waar wacht je nog op, neem contact op zodat we elkaar snel kunnen ontmoeten!