Een Respectvolle Lieverd?

Een Respectvolle Lieverd?

Prijs: Niet van toepassing

Deze alleenstaande moeder is op zoek naar een man voor een fijne relatie.
Al een langere tijd ben ik alleen en door de opvoeding van mijn zoontjes, heb ik het best druk gehad. Ik ben er de laatste 4 jaar alleen voor komen te staan en na zo een lange tijd heb ik heel erg de behoefte om weer fijn samen te zijn. Met een man met wie ik een gelukkige toekomst kan hebben. Zoals je wel begrijpt wil ik wel graag een man tegenkomen die mijn kinderen geen bezwaar vindt, want zij horen erbij en de klik tussen jullie is voor mij heel erg belangrijk. Wederzijds respect is voor mij ook van groot belang. Ben jij die lieve man met wederzijds respect voor mij en de kinderen?
Ik hoop dan snel iets van je te horen!

Knuffel, Eveline

 

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Een respectvolle lieverd?

💥CONTACTEN💥