Gehandicapte Lieve Meisje Zoekt Serieuze Relatie

Gehandicapte Lieve Meisje Zoekt Serieuze Relatie

Hallo, leuk dat je op mijn advertentie hebt geklikt , hij is vrij direct dat geef ik toe maar dan weet je gelijk wie je voor je hebt. Ik ben een jonge vrouw en ben door een auto ongeluk in een rolstoel terecht gekomen. Ik zal er helaas ook nooit meer uitkomen, maar behoefte aan liefde blijf ik wel hebben. Ik ben toch een vrouw van vlees en bloed, vandaar dus mijn oproepje.Ik was voor mijn ongeluk een erg spontane meid en was dol op uitgaan. Helaas kom ik tegenwoordig niet zoveel meer buiten, maar ik wil daar graag verandering in brengen. Ik zoek een man die serieus met me is, die er voor me wil zijn en kan steunen in leuke maar ook in slechte tijden. Ik zoek een maatje, iemand die verder kijkt dan mijn rolstoel. Het lijkt me leuk een reactie van je te ontvangen.

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Gehandicapte lieve meisje zoekt serieuze relatie

💥CONTACTEN💥